Vacature: Fulltime zelfstandig financieel administrateur / plaatsvervangend kantoorleider.

Valk Administraties > Fulltime zelfstandig financieel administrateur / plaatsvervangend kantoorleider.

Valk Administraties is een administratiekantoor in Nieuw-Lekkerland (Molenlanden). Met zeven medewerkers zijn wij een klein kantoor met een open werksfeer waarin we gezamenlijk streven naar de beste oplossingen voor onze klanten. Onze werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het voeren van administraties, opstellen van jaarrekeningen en aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, voornamelijk voor het MKB. Vanaf 2019 maken we onderdeel uit van de Oculus Groep met kantoren in Tilburg/Etten-Leur/Arnhem en Venray.

 

Wij zijn op zoek naar een fulltime zelfstandig financieel administrateur / plaatsvervangend kantoorleider.


De werkzaamheden van de administrateur richten zich voornamelijk op het verwerken van financiële administraties, het opstellen van aangiften OB, IB en VPB en het samenstellen van jaarrekeningen. Je fungeert als aanspreekpunt voor de relaties waar je de voornamelijk uitvoerende werkzaamheden voor verricht.

De werkzaamheden bestaan uit:

  • verzorgen en controleren van financiële administraties;
  • opstellen van jaarrekeningen en andere rapportages;
  • verzorgen aangiften OB, IB en VPB;
  • verzorgen van het relatiebeheer met de cliënt;
  • signaleren van adviesbehoeften bij de cliënt en dit bespreken met de leidinggevende;
  • andere voorkomende werkzaamheden.

Wij bieden een uitdagende functie waarin je jezelf kunt ontplooien. Vanwege onze vlakke organisatie denken wij dat dit een leuke functie is voor iemand die al ervaring heeft opgedaan bij een hiërarchisch kantoor en heeft ingezien dat eigen motivatie niet ontstaat door de volgende trede op de ladder maar door de interactie met klanten en de voldoening van het opstellen van goede jaarcijfers en het juist kunnen adviseren van klanten. Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen en de vrijheid om zaken op te pakken.

Als je geïnteresseerd bent in deze functie kun je schriftelijk of per email solliciteren. Je reactie, voorzien van cv, kun je sturen naar:

Valk Administraties
Postbus 10
2957 ZG Nieuw-Lekkerland

Of naar:

info@valkadministraties.nl

Voor vragen, kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Ewoud Vonk, telefoon 0184-688830.